Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Wat is differentiële druksensor?

Certificaat
China Atech sensor Co.,Ltd certificaten
China Atech sensor Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De professionele dienst en uitstekend kwaliteitsproduct. Zoals precies de beschreven, professionele dienst en mededeling.

—— Ryan

Ik ben vrij tevreden met uw sensor. Sparen materiaal en stroom. Help me om meer markt te winnen.

—— Addison

Het is een wijze keus om uw sensor te kopen. Nooit probleem aan breng me.

—— Jody

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is differentiële druksensor?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is differentiële druksensor?

Wat is differentiële Druksensor?

 

De differentiële die druksensor is een soort sensor wordt gebruikt om het verschil tussen twee druk te meten. Het is een differentiële die druk metend element door roestvrij staal golfdiafragma wordt geïsoleerd. Het het werk principe is de bescherming van het isolatiediafragma op zowel hoge als lage drukeinden te gebruiken. Beide drukkamers kunnen corrosief vloeibaar middel contacteren. De gemeten differentiële druk wordt overgebracht naar de sensor van de siliciumdruk door isolatiediafragma en het vullen siliconeolie, waarbij nauwkeurige meting van differentiële druk wordt gerealiseerd.

 

De differentiële drukzender gebruikt piezoresistive effect van siliciumleider van differentiële druksensor om de omzetting tussen differentiële druk en elektrisch signaal te realiseren. Omdat het outputsignaal van de Wheatstone-brug op de gevoelige spaander een goede lineaire verhouding met de differentiële druk heeft, kan de nauwkeurige meting van de gemeten differentiële druk worden gerealiseerd. De differentiële drukzender wordt wijd gebruikt op industriële procesbeheersing, stroommeting, medische instrumenten, aërodynamische meting, hydraulisch, pneumatisch materiaal en andere gebieden.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is differentiële druksensor?  0

 

Bartijd : 2019-05-17 13:57:31 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Atech sensor Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: 86-13992850820

Fax: 86-29-85369186

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)