Thuis

Atech sensor Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

China Atech sensor Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Mede Atechsensor. Ltd specialiseert zich in sensorproductie en verkoop. De belangrijkste producten omvat druksensor en zender, Niveauzender, draadloze druksensor, draadloze niveauzender, ultrasone sensor.


Als fabrikant, bij technologieinnovatie, goede productiecapaciteit en de strikte kwaliteitscontrole wordt gebaseerd, kunnen wij OEM en ODM van verschillende klanten ontmoeten eisen die.

Als fabrikant en exporteur, voorzien wij de beste producten van onze rijke ervaring voor klanten.

 

De Atechsensor is 100% verticaal met techniek, productie, verkoop & marketing en klantenservice allen wordt geïntegreerd gesteund van binnen onze één faciliteit die. Alle kritieke componenten en stappen in de vervaardiging, de assemblage en het testen van een Atech-drukinstrument zijn in onze handen en zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat wij precies uw kritieke specificaties en constant ontmoeten.

 

De Atechsensor heeft onze sensoren aan globale klanten meer dan 100 landen met de ononderbroken inspanningen van de internationale verkoop verkocht. In Noord-Amerika, werken Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Oceanië, onze druksensoren en omvormers goed in het lokale milieu en helpen cliënten om het vloeibare gas en de vloeistof te meten en te controleren.

 

In Atech-sensor, zowel zullen het verkoopteam als het ingenieursteam met u samenwerken om de meest geschikte oplossing volgens uw vereisten te berekenen. Enkel voel vrij om ons te contacteren, zijn wij bereid te helpen.

 

Beste Waarde = Hoog - kwaliteitsproduct + Concurrerende Prijs + de Professionele Dienst + snel Levering + Oude Verzekering

 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2005, Atech werd gevestigd, gespecialiseerd in het onderzoeken, het produceren, marketing en techniek van druksensoren, drukzenders, niveausensoren en niveauzenders.

 

2008, wordt de geen-Lekt technologie ontwikkeld, die tot de kwaliteit van sensor een groot stap voorwaarts maakt


2013, begon het ultrasone vloeibare niveausensor en de sensorproductielijn te ontwikkelen van het opstellings ultrasone vloeibare niveau


2014, Toegekend als Beroemde Merk van Xi'an & Hi-tech Onderneming;


2015, Uitstekende leverancier voor de Chinese industrie van de luchtcompressor;


2018, Uitstekende leverancier voor de de behandelingsindustrie van het wereldwater; Nieuwe productielijn van ceramische capacitieve sensor.

 

2019.To is verdergegaan…

Atech sensor Co.,Ltd Atech sensor Co.,Ltd Atech sensor Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Atech

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Atech sensor Co.,Ltd Certificaten China Atech sensor Co.,Ltd Certificaten China Atech sensor Co.,Ltd Certificaten China Atech sensor Co.,Ltd Certificaten